Bez oprávnenia a s alkoholom v krvi

Rožňavskí policajti obvinili z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia v súbehu s prečinom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky 26-ročného Štefana z okresu Rožňava. Tento včera o 2:15 nadránom viedol osobné motorové vozidlo Škoda Felícia po ceste v smere od Rožňavy do Krásnohorského Podhradia.

Bol zastavený a kontrolovaný hliadkou polície a následne bol podrobený dychovej skúške na prítomnosť alkoholu v krvi. Pri tejto mu bola nameraná hodnota 1,19 mg/l (2,48 promile). Kontrolou policajti taktiež zistili, že obvinený vozidlo viedol aj napriek tomu, že rozhodnutím Okresného dopravného inšpektorátu v Rožňave, ktoré nadobudlo právoplatnosť dňa 20.01.2010, mu bol uložený trest – okrem iného aj zákaz činnosti viesť motorové vozidlá na dobu 48 mesiacov. Vodič bol zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia.

Zdroj: kpt. Ing. Alexander Szabó – hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach

Foto: Archív ŽpH

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.