Obecné noviny v iných médiách

Obecné noviny Život pod hradom oslávia v tomto roku už svoje  siedme narodeniny. Ročne vychádza 4 -5  čísiel, v minulom roku vyšli trikrát, posledné decembrové číslo sa do domácností skoro nedostalo:

Zadržané noviny starosta rozdal s listom – „záverečná správa“ po distribuovaní medializovaného čísla – čítajte tu.

Obecné noviny politici zamykajú – v celoštátnom denníku SME o tom, ako politici narábajú s informačnými prostriedkami financovanými z obecnej pokladne –  čítajte viac.

Boj o noviny v Krásnohorskom Podhradí pokračuje – pokračovanie prvej správy o zhabaných novinách v denníku Korzár – čítajte tu.

Starosta zhabal vydanie obecných novín – prvýkrát v regionálnom denníku Korzár o zhabanom decembrovom vydaní Života pod Hradom –   čítajte tu.

O tom, ako noviny vyzerali, resp. by mali vyzerať sa párkrát písalo na internetových novinách Inforoznava.sk, v sekcii určenej pre Krásnohorské Podhradie:

Čo ďalej s obecnými novinami – po prvom zasadnutí komisie pre kultúru, šport a cestovný ruch v roku 2011 – čítajte tu.

Vynovené obecné noviny – predtým, ako vznikol nový redakčný tím – čítajte tu.

Predvolebná reklama z obecnej kasy – v novembri 2010, tesne pred komunálnymi voľbami – čítajte tu.

Reklama či bilancia – prvý článok o obecných novinách  –   čítajte tu.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.