Výročná členská schôdza a reorganizácia klubu

Výročná členská schôdza klubu FK Krásnohorské Podhradie sa uskutočnila 10. februára 2012 v sále kultúrneho domu v Krásnohorskom Podhradí. Zúčastnení na začiatku jednomyseľne odsúhlasili program schôdze. Obnovila sa členská základňa klubu, bolo odsúhlasené členské na 1 rok vo výške 5,- €. Tibor Szarka, predseda klubu, oficiálne odstúpil z postu, ale prisľúbil pomoc novému vedeniu. V diskusii vystúpili členovia a vyjadrili svoj názor na činnosť klubu, uviedli pozitíva i negatíva, čo je potrebné urobiť k napredovaniu. V tajných voľbách členov si za nového predsedu klubu zvolili Štefana Kúna ml.

Ďalšími členmi vedenia sa stali: Norbert Vanyo, Zoltán Molčan, Tibor Szarka, Peter Szarka ml., Erik Bodnár a Zuzana Mišurová. Pokladníkom ostal Jozef Erdőfalvi,tajomníkom sa stal Ladislav Jobbáď ml.

Po jesennej časti súťaže odišiel z postu trénera mužstva Miloš Gallo, ktorý prijal ponuku Gemerskej Polomy hrať za tento klub.  Novým trénerom je Zoltán Breuer, ktorý  „Áčko“ už trénoval, keď prvýkrát postúpili do piatej ligy.

O doterajšom pôsobení Tibora Szarku sa môžete viac dočítať kliknutím tu.

Rozhovor so Štefanom Kúnom, o tom, ako prebiehali voľby a čo od zmien očakáva si prečítajte v nasledujúcom príspevku.

Zdroj:www.fkkrhpodhradie.webnode.sk www.infofutbalrv.webnode.sk Foto: Karol Csobádi

 

 

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.