Predstavujeme kandidáta na poslanca krajského parlamentu

O post poslanca Košického samosprávneho kraja sa uchádza aj Štefan Szaniszló. Je presvedčený o tom, že  „V politike chýba zdravý sedliacky rozum“.

Vo svojom predvolebnom texte opisuje, koľko a akých peripetií pri znovuzískaní jeho majetku ho sprevádzalo, koľkokrát sa obrátil „na všetky možné aj nemožné úrady“ a ako sa pokúšal  žiadať o „podporu v boji proti nelegálnej rómskej osade začali hľadať u niektorých politikov“ a ako „žiadna z oslovených parlamentných strán nemala ani najmenší záujem nejako pomôcť„.

Vysvetľuje, ako podporu „nakoniec našli tam, kde ju pôvodne ani nehľadali, a to u Ľudovej strany Naše Slovensko na čele s Marianom Kotlebom.“ Táto strana im prisľúbila podporu a pomoc formou mítingov, schôdzí, verejných stretnutí.

Štefan Szaniszló – kandidát na poslanca Košického samosprávneho kraja za volebný obvod Rožňava – hovorí:

Napriek tomu že aj s podporou Mariana Kotlebu nechcem nič iné, len nech zákon platí pre každého rovnako, tak až na výnimky ma médiá začali označovať ako akéhosi gazdu extrémistu či fašistu. Prečo? Preto, že sa nechcem zmieriť s tým, ako vládna moc zvýhodňuje cigánskych zlodejov? Preto, že sa nebojím povedať, že tí, ktorí načierno stavajú na cudzích pozemkoch nie sú žiadne sociálne prípady, ale obyčajní zlodeji?

V prípade mnohých cigánskych osád sú porušované práva vlastníkov pozemkov, garantované ústavou. Preto aj napriek osočovaniu a obmedzovaniu mojej slobody zo strany vládnej mašinérie neprestanem bojovať za spravodlivosť až kým nebude rovnaký meter platiť na každého. Vás všetkých slušných občanov SR žiadam, aby ste sa tiež pripojili k tomuto boju. Boju slušných ľudí za právo, spravodlivosť a slušný život!

(Text je politickou reklamou. Zdroj: Štefan Szaniszló)

 

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.