Zajtra si zapinkáme

Začali s tým niekedy v januári, stretávali sa po nedeliach, na jar prešli do telocvične miestnej základnej školy a už je z toho pravidelný aktívny relax nedeľného dopoludnia. 

Zreparovali jeden stôl, teraz je na rade druhý,  a zajtra je na programe ich prvý amatérsky turnaj. O kom je reč? Stolnotenisoví nadšenci z Krásnohorského Podhradia. Stretávajú sa každú nedeľu, zahrajú si ping pong a príjemný pocit je na svete. Hrávajú systémom  každý s každým, počas víkendov, keď ich je viac, sa striedajú.

Rozhodli sa, že si zmerajú sily, zahrajú naostro, keďže sa rok chýli ku koncu a chcú aj bilancovať. Chceli by k stolnému tenisu prilákať aj mládež a tak na zajtrajší deň pripravili súťaž, s tabuľkami, s rozpisom, rozhodcom a občerstvením pre súťažiacich i zvedavcov.

Koho stolný tenis aspoň trochu zaujíma, kto je zvedavý, kto bude najlepší alebo kto sa chce pridať, má v nedeľu 9. decembra možnosť. Príďte o 10-tej predpoludním do areálu základnej školy na Pokrokovej, môžete si zmerať sily (tí by mali prísť o čosi skôr), alebo môžete povzbudzovať svojho favorita. Organizátori každého srdečne očakávajú, pre súťažiacich i obecenstvo bude pripravené aj občerstvenie.

Z podujatia prinesieme fotoreportáž.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.