Začíname …

Vitajte na elektronických „stránkach“ obecných novín.  Priestor v tých klasických  je značne obmedzený a preto sme pristúpili k ich rozšíreniu.

Priviedli nás k tomu udalosti posledných týždňov a mesiacov, ktoré nás utvrdili v tom, že šírenie informácií prostredníctvom internetového portálu je menej nákladné a poskytuje viac priestoru na vyjadrenie občanom:

prostredníctvom komentárov

prostredníctvom nových emailových schránok  – môžete kontaktovať priamo poslancov s podnetmi a otázkami

prostredníctvom redakčných emailov – zivotpodhradom@gmail.com alebo redakcia@zivotpodhradom.sk  – naďalej píšte členom redakcie.

Pre zefektívnenie  spätnej väzby obyvateľov s poslancami, aj čitateľov novín s redakciou, je  súčasťou nového portálu  aj možnosť zúčastňovať sa ankiet na aktuálnu tému a vyjadrovať sa k nim.

Pre získanie širšieho a ucelenejšieho obrazu o dianí v našej obci sú informácie rozdelené do sekcií podľa kategórie a témy, ktorej sa venujú.

Informácie o dianí pod hradom nájdete odteraz okrem obecného štvrťročníka aj  tu na  www.zivotpodhradom.sk a aj naďalej na sociálnej  sieti Facebook.com.

Ďakujeme za doterajšiu priazeň.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.