Bude sa rokovať o územnom pláne

„Technické problémy“, ktoré spomínalo vedenie obce v súvislosti so zverejňovaním informácií na oficiálnej internetovej stránke obce, sa zdajú byť minulosťou. Ďalšou z radu dôležitých informácií, zverejnených na nej je prerokovanie návrhu územného plánu obce.Tak, ako sa v oznámení spomína, „návrh ÚPN obce bude v termíne od 22.02.2012 do 23.03.2011 sprístupnený k nahliadnutiu a preštudovaniu na Krajskom stavebnom úrade v Košiciach a na Obecnom úrade v obci Krásnohorské Podhradie v pracovných dňoch počas úradných hodín„. Preštudovať by sa mal dať i na webovom portáli obce.

Obec zároveň vyzýva obyvateľov, občianske združenia a iniciatívy,organizácie a podnikateľov pôsobiacich v katastrálnom území obce, aby vo zverejnenom termíne podali svoje pripomienky v písomnej forme na obecný úrad. Na pripomienky doručené po  tomto termíne sa nebude prihliadať.

Návrh územného plánu sa bude prerokovávať verejne, dňa  7.3.2012 so začiatkom o  16tej v zasadacej miestnosti obecného úradu. Je možné, že sa prerokovanie presunie do budovy kultúrneho domu, pri vyššom záujme, tak, ako tomu bolo i minulý rok, pri verejnom prerokovaní jeho konceptu.

Foto: Reprofoto/ ŽpH

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Pridaj komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.